Descarca Nwanda - "Balanta" gratis

Nwanda.

Cum comand?

Alege unul dintre produsele din pagina shop si adauga-l in cosul de cumparaturi folosind butonul Adauga in cos. In cosul tau vei putea modifica cantitatile produselor alese de tine.

Dupa completarea campurilor necesare comenzii, poti Finaliza comanda si vei fi trimis catre o pagina care iti confirma comanda trimisa. De asemenea, vei primi un e-mail pe adresa cu care te-ai inscris, in care se confirma primirea comenzii tale in sistemul nostru (asta nu inseamna ca pachetul tau a fost deja trimis! Te vom tine la curent cu statusul comenzii tale).

Atentie: Comenzile plasate vor fi trimise in ordinea primirii in sistemul nostru de gestiune.

Pentru orice probleme sau intrebari nu ezitati sa ne contactati la comenzi@nwanda.ro.

Livrare

Comenzile sunt expediate prin Posta Romana. Costul livrarii unui produs este de 7RON si se adauga la pretul produsului. In cazul in care doresti sa comanzi mai multe produse, costul suplimentar/produs adaugat este de 1RON.
Ex: In cazul unei comenzi formate din 2xCD + 1xTricou, costul produselor este de 120RON iar costul final al transportului va fi de 10RON (7RON transportul de baza + 3 produse extra). Costul final al comenzii este de 120RON + 10RON = 130RON.
Achitarea comenzii se face cand ridici pachetul de la posta (sistem ramburs). Durata livrarii, din clipa in care ai primit mail-ul in care ti se comunica faptul ca ti-am expediat comanda este de 3-7 zile, in functie de orasul in care te afli.

Momentan nu expediem catre adrese din afara teritoriului Romaniei.

Atentie:

  • Pentru evitarea problemelor legate de ridicarea pachetului, te rugam sa folosesti datele din buletin pentru plasarea comenzii. Orice comanda neridicata de la Oficiul Postal va duce la adaugarea automata a datelor tale atat in blacklist-ul nostru si a partenerilor nwanda.ro;
  • Codul postal este un cod fomat din 6 cifre si este corespunzator fiecarei strazi. Te rugam sa consulti lista codurilor postale pentru a-ti afla codul postal;
  • Orice problema legata de procesarea comenzii iti va fi comunicata prin e-mail. Te rugam sa-ti verifici atat Inbox-ul, cat si folderul de Spam inainte de a ne scrie cu orice problema legata de comanda ta.
Pentru orice probleme sau intrebari nu ezitati sa ne contactati la comenzi@nwanda.ro.

Retururi

Retururile nu sunt acceptate in urmatoarele cazuri:

  • reclami un produs / colet deteriorat in urma transportului, insa ai ridicat coletul de la posta. Te rugam sa verifici integritatea coletului la oficiul postal, avand dreptul de a refuza ridicarea acestuia. In acest caz, te rugam sa ne contactezi pe e-mail si sa ne comunici problema;
  • ai comandat marimea gresita in cazul tricourilor;

Daca nu te incadrezi intr-unul din cazurile de mai sus, te rugam sa ne contactezi pe e-mail pentru a rezolva problema in cel mai scurt timp posibil.

Pentru orice probleme sau intrebari nu ezitati sa ne contactati la comenzi@nwanda.ro.